Op zoek naar een telefoon bedrijf? Neem dan contact op met Halt Telecom

Bent u op zoek naar een bedrijf die telefoons repareert? Neem dan contact op met Halt Telecom. Het bedrijf heeft erg vriendelijk personeel en ook personeel dat verstand heeft van wat ze doen.  Ze zien gelijk een oplossing voor als er iets kapot is wat het beste en goedkoopste is. Daardoor kunt u uw toestel snel en goedkoop laten maken.

Mijn ervaring met Halt Telecom

Mijn ervaring met Halt Telecom is erg positief. Ik heb voor 3 weken terug mijn Iphone laten repareren en ben erg tevreden over de service die ik kreeg. Het personeel was erg vriendelijk en vakkundig en wisten gelijk wat er aan de hand was waardoor ik met 30 minuten mijn telefoon terug had en voor een zeer scherpe prijs. Het materiaal is erg goed en mijn telefoon was ook weer waterdicht.

Halt Telecom

Contact met Halt Telecom

U kunt contact opnemen met Halt Telecom door een mailtje te sturen naar info@halttelecom.nl, door langs het filiaal te gaan of door te bellen naar 030 7854637. Wij raden u aan om even langs het filiaal te komen of te bellen zodat u gelijk antwoord op uw vraag krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *