jorphone.nl/ is de site voor jou

      Geen reacties op jorphone.nl/ is de site voor jou

JorPhone is er voor elk soort reparatie!jorphone.nl/

Is je scherm defect, LCD defect, aan/uit knop defect of waterschade? Dan kun je terecht bij  jorphone.nl/ . Dit bedrijf repareert alle soorten iPhone, maar dan wel voor verschillende tarieven, bekijk de site  jorphone.nl/ voor de tarieven.
Al deze defecten worden voor een schappelijke prijs gerepareerd. In 95% van de reparaties is het binnen 30 minuten klaar.  Aan de klacht van de klanten wordt gewerkt door werknemers die jarenlange ervaring hebben met het repareren van iPhone.

De verzekering betaalt de rekening

De schade wordt vaak betaalt door de verzekering.
Klanten laten hun mobiel vaak vallen in huis, de reparatie valt daarom onder inboedelverzekering. Dus in veel gevallen keert de verzekeraar de schade uit.
Bij JorPhone ontvang je 6 maanden garantie en een officiële factuur.
Aan je klachten wordt er gewerkt door ervaren monteurs die elke klus aan kunnen.

Mijn ervaring met  jorphone.nl/

Helaas had ik mijn mobiel in de wc laten vallen… Er was dus sprake van waterschade aan mijn iPhone 6. Daarom ben ik gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor mij kan regelen. Ik kwam terecht bij  jorphone.nl/ . De werknemers van JorPhone hebben mij uitstekend geholpen, want mijn iPhone 6 was binnen enkele minuten weer watervrij. Super!
Ik ben blij dat ik mijn mobieltje nu weer kan gebruiken! Ik adviseer mensen die op zoek zijn naar een winkel waar je je mobieltje kan repareren, om  jorphone.nl/ te benaderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *