iPhone laten repareren doe je bij iPhone reparatie Tilburg

Mijn ervaring met iPhone reparatie TilburgiPHone reparatie Tilburg

Ik heb inmiddels 2 keer een iPhone laten repareren bij iPhone reparatie Tilburg. Ik word er altijd goed geholpen door zeer vriendelijk personeel.  Wanneer ik op bel om een afspraak te maken kan ik altijd direct langskomen en kijken ze even naar mijn iPhone en wat ze voor mij kunnen betekenen. Ik krijg altijd netjes een kopje koffie of thee aangeboden en er wordt altijd van te voren al een offerte met daarop een geschatte prijs. Ook het prijzenoverzicht zit erbij zodat ik alles even kan controleren. De iPhone moet ik afgeven en ook mijn telefoonnummer en persoonlijke gegevens moet ik achterlaten. Wanneer de telefoon klaar is om opgehaald te worden wordt ik altijd netjes opgebeld ( op een ander nummer ) en kan ik mijn telefoon weer ophalen. Dan wordt er precies verteld wat er allemaal is vervangen, dit staat overigens ook op de bon beschreven. Dan hoef ik alleen nog maar af te rekenen en heb ik een zo goed als nieuwe iPhone.

iPhone reparatie Tilburg is zeker een aanrader!

Ik heb zoals al eerder verteld al 2 keer een iPhone laten repareren en ben zeer tevreden over het resultaat. Wanneer er een telefoon wordt gerepareerd word het altijd netjes afgeleverd en krijg je er een bonnetje bij waarop precies staat wat ze allemaal hebben gedaan. De prijzen zijn laag en het personeel is heel klantvriendelijk. Wat wilt u nog meer? Ik zou iPhone reparatie Tilburg zeker aanraden aan iedereen. Ga eens lang of kijk op https://www.iphoneapk.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *