Handige tips

Er zijn uiteraard veel dingen op internet te vinden over wat u allemaal zelf kunt doen met betrekking tot het reinigen of repareren van elektronica. Ik zou zeker niet alles meteen geloven. Er zijn veel fabeltjes op internet te vinden. De volgende tips kunt u thuis wel uitvoeren.

U kunt bijvoorbeeld uw usb poort schoonmaken met een tandenstoker in plaats van naar een telefoonwinkel te gaan en daar de hoofdprijs te betalen. Je moet het wel heel voorzichtig zijn en je usb poort niet kapot maken door te ruig te doen.

Ook kunt u krassen van uw beeldscherm verwijderen door met talkpoeder, auto kras remover kunt u de krassen verwijderen. Ook kunt u het met schuurpapier verhelpen ( alleen op de achterkant ). U moet alleen niet te veel druk zetten want dan maakt u het alleen maar erger.

Heeft u waterschade op uw telefoon. U mag uw telefoon niet meer aanzetten. Dit kan alleen maar kortsluiting opleveren. U haalt alle kaartjes en ook de accu uit uw telefoon. U legt uw telefoon in een bak met rijst. De rijst absorbeert water waardoor alle water uit uw telefoon word gezogen.

Met deze tips zijn de meeste problemen wel op te lossen.telefoon