De beste smartphone reparatie Den Bosch

Bent u op zoek naar de beste smartphone reparatie Den Bosch? Neem dan contact op met Fixzone. Wij repareren alles voor u. Het maakt bij ons niet uit aan wat er schade is. Wij kunnen smartphones, iPads of computers repareren. Kom gerust langs.

Smartphones

smartphone reparatie Den Bosch

De meeste klanten die bij ons komen, komen aan met hun kapotte smartphone. Tegenwoordig heeft iedereen namelijk een smartphone. Ook repareren wij pc’s en iPads alleen niet iedereen heeft die. Smartphones zijn ook het makkelijkst te repareren. Meestal is dan namelijk alleen het scherm gebroken en moeten wij even het scherm vervangen. Dit is ook het goedkoopst. Stel er is meer kapot. Ook de zijkanten en de achterkant. Dan gaat de prijs ook weer wat omhoog. Dus als jouw smartphone beschadigd is, neem dan even contact op en kom gewoon even langs.

Contact

Heeft u een kapot toestel? En wilt u hem laten repareren? Neem dan even contact met ons op. Onze winkel bevindt zich in Den bosch, Hinthamerstraat 79 5211 MG. U kunt gewoon onze winkel binnenlopen. Een afspraak kunt u telefonisch maken op 073-785 1649. Wij zien u graag langskomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *